Abidin Yerebakan

Abidin Yerebakan

57 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

Abidin Yerebakan kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Doğum tarihi

01 Eylül 1966

Doğduğu gün

Perşembe

Doğum yeri

Ardeşen, Rize

Memleketi

Rize

Ülke

Türkiye

Burç

Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Yaşı

57 yaşında

Cinsiyeti

Erkek

Tuttuğu takım

Bilinmiyor

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulBilinmiyor

Boyu

1,78 cm

Kilo

88 kg

Diğer isimler

Dizi, film vb. adıKurtlar Vadisi Çapsız Abidin Seferoğlu, Kolpaçino Ekrem Abi, Ben Bu Cihana Sığmazam Seyit Karakeçe

Instagram adresi

abidinyerebakanofficial
Hata Bildir

Abidin Yerebakan biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan Abidin Yerebakan 01 Eylül 1966 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri Ardeşen, Rize olarak belirtilmiştir. Memleketi aslen Rize ilidir. Eğitim bilgisine - eğitim durumuna dair herhangi bir bilgi bulunamamıştır.

Abidin Yerebakan, günümüz itibariyle 57 yaşındadır.

Burç bilgisi Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül) olarak belirtilmiştir. Türkiye'de futbol takımları arasında taraftarı olduğu futbol takımı bilgisi bulunmamaktadır. Erkek Oyuncu Abidin Yerebakan 1,78 cm boyundadır. 88 kilodur. Hakkında edinilen bilgilere göre eşi veya sevgilisi ile alakalı herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

Abidin Yerebakan kaç yaşında?

01 Eylül 1966 tarihinde Ardeşen, Rize'da dünyaya gelen Abidin Yerebakan, günümüz itibariyle 57 yaşındadır. Oyuncu Abidin Yerebakan, doğum günü bilgilerine göre Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Ben Bu Cihana Sığmazam: ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncularının merak edilenlerini listeledik.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada Abidin Yerebakan hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada Abidin Yerebakan hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Abidin_Yerebakan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle