Alara Bozbey

Alara Bozbey

38 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

Alara Bozbey kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Doğum tarihi

20 Şubat 1986

Doğduğu gün

Perşembe

Doğum yeri

Litvanya

Ülke

Türkiye

Burç

Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Yaşı

38 yaşında

Cinsiyeti

Kadın

Tuttuğu takım

Beşiktaş

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulTÜRVAK’ta (Türker İnanoğlu Vakfı) oyunculuk eğitimi

Boyu

1,74 cm

Kilo

54 kg

Göz Rengi

Kahverengi

Diğer isimler

Dizi, film vb. adıAliona Bozbey, Bir Sevdadır Nehir, Kızılcık Şerbeti Ecem

Twitter adresi

alarabozbey

Instagram adresi

alarabozbey
Hata Bildir

Alara Bozbey biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan Alara Bozbey 20 Şubat 1986 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri Litvanya olarak belirtilmiştir. Memleket bilgisi ise kesin olarak bilinmemektedir. Ünlü ismin eğitim bilgisi TÜRVAK’ta (Türker İnanoğlu Vakfı) oyunculuk eğitimi şeklindedir.

Alara Bozbey, günümüz itibariyle 38 yaşındadır.

Burç bilgisi Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart) olarak belirtilmiştir. Beşiktaş futbol takımı taraftarı olması ile bilinir. (Bkz. Beşiktaş taraftarı ünlüler). Kadın Oyuncu Alara Bozbey 1,74 cm boyundadır. 54 kilodur. Hakkında edinilen bilgilere göre eşi veya sevgilisi ile alakalı herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

Alara Bozbey kaç yaşında?

20 Şubat 1986 tarihinde Litvanya 'da dünyaya gelen Alara Bozbey, günümüz itibariyle 38 yaşındadır. Oyuncu Alara Bozbey, doğum günü bilgilerine göre Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Bir Sevdadır: TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır, ilk bölümü 31 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Günay Günaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem'in kaleme aldığı Türk yapımı televizyon dizisidir.
  • Kızılcık Şerbeti: Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti, ilk bölümü 28 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada Alara Bozbey hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada Alara Bozbey hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://www.imdb.com/name/nm13217784/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle