Bengi Öztürk

Bengi Öztürk

43 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

Bengi Öztürk kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Gerçek adı / Tam adı

Bengi Öztürk Akkaya

Eşi

Sertaç Akkaya

Doğum tarihi

28 Aralık 1980

Doğduğu gün

Pazar

Doğum yeri

Almanya

Ülke

Türkiye

Burç

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Yaşı

43 yaşında

Cinsiyeti

Kadın

Tuttuğu takım

Bilinmiyor

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulGazi Üniversitesi Ekonomi

Boyu

1,70 cm

Kilo

55 kg

Çocukları

Vera

Instagram adresi

bengiozturkofficial
Hata Bildir

Bengi Öztürk biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan Bengi Öztürk, gerçek adıyla Bengi Öztürk Akkaya 28 Aralık 1980 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri Almanya olarak belirtilmiştir. Memleket bilgisi ise kesin olarak bilinmemektedir. Ünlü ismin eğitim bilgisi Gazi Üniversitesi Ekonomi şeklindedir.

Bengi Öztürk, günümüz itibariyle 43 yaşındadır.

Burç bilgisi Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak) olarak belirtilmiştir. Türkiye'de futbol takımları arasında taraftarı olduğu futbol takımı bilgisi bulunmamaktadır. Kadın Oyuncu Bengi Öztürk 1,70 cm boyundadır. 55 kilodur. Sertaç Akkaya ile evlilik yapmıştır.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

Bengi Öztürk kaç yaşında?

28 Aralık 1980 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen Bengi Öztürk, günümüz itibariyle 43 yaşındadır. Oyuncu Bengi Öztürk, doğum günü bilgilerine göre Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Kuruluş Osman: ATV ekranlarında Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı şeklinde izleyiciyle buluşan Kuruluş Osman, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Metin Günay'ın yaptığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarihî, aksiyon, macera, kurgu ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada Bengi Öztürk hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada Bengi Öztürk hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Bengi_%C3%96zt%C3%BCrk

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle