İnci Sefa Cingöz

İnci Sefa Cingöz

32 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

İnci Sefa Cingöz kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Doğum tarihi

01 Ocak 1992

Doğduğu gün

Çarşamba

Doğum yeri

İstanbul

Ülke

Türkiye

Burç

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Yaşı

32 yaşında

Cinsiyeti

Kadın

Tuttuğu takım

Bilinmiyor

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulKadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü

Boyu

1,70 cm

Kilo

Bilinmiyor

Diğer isimler

Dizi, film vb. adıKızıl Goncalar Gülayşe

Instagram adresi

incisefa

Bilgi / Notlar

Doğduğu gün, ay ve buna bağlı olarak burç bilgisi kesin olarak bilinmemektedir.
Hata Bildir

İnci Sefa Cingöz biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan İnci Sefa Cingöz 01 Ocak 1992 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri İstanbul olarak belirtilmiştir. Memleket bilgisi ise kesin olarak bilinmemektedir. Ünlü ismin eğitim bilgisi Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü şeklindedir.

İnci Sefa Cingöz, günümüz itibariyle 32 yaşındadır.

Burç bilgisi Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak) olarak belirtilmiştir. Türkiye'de futbol takımları arasında taraftarı olduğu futbol takımı bilgisi bulunmamaktadır. Kadın Oyuncu İnci Sefa Cingöz 1,70 cm boyundadır. Hakkında edinilen bilgilere göre eşi veya sevgilisi ile alakalı herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır. Doğduğu gün, ay ve buna bağlı olarak burç bilgisi kesin olarak bilinmemektedir.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

İnci Sefa Cingöz kaç yaşında?

01 Ocak 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen İnci Sefa Cingöz, günümüz itibariyle 32 yaşındadır. Oyuncu İnci Sefa Cingöz, doğum günü bilgilerine göre Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Kızıl Goncalar: FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızıl Goncalar, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada İnci Sefa Cingöz hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada İnci Sefa Cingöz hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://www.imdb.com/name/nm11227724/ , Görsel: https://www.gesttagency.com/portfolyo-inci-sefa-cingoz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle