İncinur Daşdemir

İncinur Daşdemir

39 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

İncinur Daşdemir kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Gerçek adı / Tam adı

İncinur Sevimli

Doğum tarihi

22 Ocak 1985

Doğduğu gün

Salı

Doğum yeri

İstanbul

Ülke

Türkiye

Burç

Kova Burcu (20 Ocak – 18 Şubat)

Yaşı

39 yaşında

Cinsiyeti

Kadın

Tuttuğu takım

Bilinmiyor

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulİstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü

Boyu

1,77 cm

Kilo

55 kg

Diğer isimler

Dizi, film vb. adıŞahane Hayatım Seda Arda, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ayşen

Facebook adresi

incinurdasdemir

Instagram adresi

incinurdasdemir
Hata Bildir

İncinur Daşdemir biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan İncinur Daşdemir, gerçek adıyla İncinur Sevimli 22 Ocak 1985 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri İstanbul olarak belirtilmiştir. Memleket bilgisi ise kesin olarak bilinmemektedir. Ünlü ismin eğitim bilgisi İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü şeklindedir.

İncinur Daşdemir, günümüz itibariyle 39 yaşındadır.

Burç bilgisi Kova Burcu (20 Ocak – 18 Şubat) olarak belirtilmiştir. Türkiye'de futbol takımları arasında taraftarı olduğu futbol takımı bilgisi bulunmamaktadır. Kadın Oyuncu İncinur Daşdemir 1,77 cm boyundadır. 55 kilodur. Hakkında edinilen bilgilere göre eşi veya sevgilisi ile alakalı herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

İncinur Daşdemir kaç yaşında?

22 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen İncinur Daşdemir, günümüz itibariyle 39 yaşındadır. Oyuncu İncinur Daşdemir, doğum günü bilgilerine göre Kova Burcu (20 Ocak – 18 Şubat) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Şahane Hayatım: NOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Şahane Hayatım, ilk bölümü 1 Kasım 2023 tarihinde yayımlanacak olan, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada İncinur Daşdemir hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada İncinur Daşdemir hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://www.imdb.com/name/nm6892146/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle