Nezaket Erden

Nezaket Erden

33 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

Nezaket Erden kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Eşi

Hakan Emre Ünal

Doğum tarihi

16 Haziran 1990

Doğduğu gün

Cumartesi

Doğum yeri

Mersin

Ülke

Türkiye

Burç

İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)

Yaşı

33 yaşında

Cinsiyeti

Kadın

Tuttuğu takım

Bilinmiyor

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulGalatasaray Üniversitesi Felsefe Bölümü, Kadir Has Üniversitesinin Film ve Drama-Oyunculuk Programı

Boyu

1,70 cm

Kilo

59 kg

Diğer isimler

Dizi, film vb. adıYan Oda Selda

Instagram adresi

n.erdenn

Bilgi / Notlar

Sinemada canlandırdığı karakterlerle 57. ve 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.
Hata Bildir

Nezaket Erden biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan Nezaket Erden 16 Haziran 1990 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri Mersin olarak belirtilmiştir. Memleket bilgisi ise kesin olarak bilinmemektedir. Ünlü ismin eğitim bilgisi Galatasaray Üniversitesi Felsefe Bölümü, Kadir Has Üniversitesinin Film ve Drama-Oyunculuk Programı şeklindedir.

Nezaket Erden, günümüz itibariyle 33 yaşındadır.

Burç bilgisi İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran) olarak belirtilmiştir. Türkiye'de futbol takımları arasında taraftarı olduğu futbol takımı bilgisi bulunmamaktadır. Kadın Oyuncu Nezaket Erden 1,70 cm boyundadır. 59 kilodur. Hakan Emre Ünal ile evlilik yapmıştır. Sinemada canlandırdığı karakterlerle 57. ve 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

Nezaket Erden kaç yaşında?

16 Haziran 1990 tarihinde Mersin'da dünyaya gelen Nezaket Erden, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Oyuncu Nezaket Erden, doğum günü bilgilerine göre İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Yan Oda: Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yan Oda, ilk bölümü 9 Mart 2024 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı'nın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada Nezaket Erden hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada Nezaket Erden hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://tr.wikipedia.org/wiki/Nezaket_Erden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle