Yunus Narin

Yunus Narin

34 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

Yunus Narin kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Doğum tarihi

17 Aralık 1989

Doğduğu gün

Pazar

Doğum yeri

Izmir

Ülke

Türkiye

Burç

Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık)

Yaşı

34 yaşında

Cinsiyeti

Erkek

Tuttuğu takım

Bilinmiyor

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulDokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü

Boyu

1,74 cm

Kilo

71 kg

Diğer isimler

Dizi, film vb. adıTeşkilat Francis, Yaban Çiçekleri Gökhan

Twitter adresi

yunusnarin_

Instagram adresi

yunusnarin
Hata Bildir

Yunus Narin biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan Yunus Narin 17 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri Izmir olarak belirtilmiştir. Memleket bilgisi ise kesin olarak bilinmemektedir. Ünlü ismin eğitim bilgisi Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü şeklindedir.

Yunus Narin, günümüz itibariyle 34 yaşındadır.

Burç bilgisi Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık) olarak belirtilmiştir. Türkiye'de futbol takımları arasında taraftarı olduğu futbol takımı bilgisi bulunmamaktadır. Erkek Oyuncu Yunus Narin 1,74 cm boyundadır. 71 kilodur. Hakkında edinilen bilgilere göre eşi veya sevgilisi ile alakalı herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yunus Narin kaç yaşında?

17 Aralık 1989 tarihinde Izmir'da dünyaya gelen Yunus Narin, günümüz itibariyle 34 yaşındadır. Oyuncu Yunus Narin, doğum günü bilgilerine göre Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Teşkilat: TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Teşkilat, ilk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde yayımlanan, Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir.  Teşkilat dizi oyuncuları kimdir, hangisi kaç yaşında?
  • Yaban Çiçekleri: ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yaban Çiçekleri, ilk bölümü 25 Mart 2024 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı Türk yapımı televizyon dizisidir.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada Yunus Narin hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada Yunus Narin hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://www.imdb.com/name/nm10157918/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle