Fehmi Karaarslan

Fehmi Karaarslan

43 yaşında
Doğum gününe kalan süre
  • 00

    GÜN

  • 00

    SAAT

  • 00

    DAKİKA

  • 00

    SANİYE

Fehmi Karaarslan kimdir?

Mesleği

Oyuncu

Doğum tarihi

29 Nisan 1981

Doğduğu gün

Çarşamba

Doğum yeri

İstanbul

Ülke

Türkiye

Burç

Boğa Burcu (20 Nisan – 20 Mayıs)

Yaşı

43 yaşında

Cinsiyeti

Erkek

Tuttuğu takım

Beşiktaş

Eğitim

Eğitim durumu / Mezun olduğu okulLyon Üniversitesi Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü, Lyon Bölge Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü

Boyu

1,81 cm

Kilo

Bilinmiyor

Diğer isimler

Dizi, film vb. adıBahar dizisi Can Wallece, Kirli Sepeti Kenan

Resmi web sitesi

fehmikaraarslan.com

Twitter adresi

FehmiKaraarslan

Instagram adresi

fehmikaraarslan
Hata Bildir

Fehmi Karaarslan biyografi

Oyuncu kimliği ile tanınan Fehmi Karaarslan 29 Nisan 1981 tarihinde dünyaya geldi. Doğum yeri İstanbul olarak belirtilmiştir. Memleket bilgisi ise kesin olarak bilinmemektedir. Ünlü ismin eğitim bilgisi Lyon Üniversitesi Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü, Lyon Bölge Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü şeklindedir.

Fehmi Karaarslan, günümüz itibariyle 43 yaşındadır.

Burç bilgisi Boğa Burcu (20 Nisan – 20 Mayıs) olarak belirtilmiştir. Beşiktaş futbol takımı taraftarı olması ile bilinir. (Bkz. Beşiktaş taraftarı ünlüler). Erkek Oyuncu Fehmi Karaarslan 1,81 cm boyundadır. Hakkında edinilen bilgilere göre eşi veya sevgilisi ile alakalı herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır.

BİLGİ: Biyografi alanında yer alan içerikler kişinin kişisel bilgilerinden oluşturulmuştur. Kişi hakkında eklenmemiş detayları cevap alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

Fehmi Karaarslan kaç yaşında?

29 Nisan 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Fehmi Karaarslan, günümüz itibariyle 43 yaşındadır. Oyuncu Fehmi Karaarslan, doğum günü bilgilerine göre Boğa Burcu (20 Nisan – 20 Mayıs) olduğu bilinmektedir.

Bağlantılar

  • Bahar: Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Bahar, ilk bölümü 13 Şubat 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı dram, komedi türündeki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Ünlü hakkında merak edilenleri ele aldığımız bu sayfada Fehmi Karaarslan hayatı, doğum günü, nerelidir, memleketi aslen neresi, kısa özgeçmiş gibi bilgiler ulaşılabildiği haliyle eklenmiştir. Bilgilerin %100 doğruluğu hiçbir koşulda garanti edilmez, içeriklerde yer alan bilgiler uzun araştırmalar sonucu mümkün olan en güvenilir kaynaklardan elde edilmiştir.

Sayfada Fehmi Karaarslan hakkında hatalı, eksik veya düzeltilmesi gereken bilgiler olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.

Kaynak(lar)
https://www.imdb.com/name/nm4205024/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kacyasinda.com'aBiyografi Ekle